reklama
kategoria: Miasto
23 grudzień 2011

Nie bójmy się lepić pierogów

zdjęcie: Nie bójmy się lepić pierogów / Po ugotowaniu, dla uzyskania lepszego smaku możemy nasze pierogi podsmażyć na patelni.
Po ugotowaniu, dla uzyskania lepszego smaku możemy nasze pierogi podsmażyć na patelni.
Pierogi z farszem, przygotowane z mięsem, twarogiem, owocami, a na Święta Bożego Narodzenia z kapustą i grzybami. Wytrawne czy na słodko, gotowane czy smażone najlepiej smakują gdy... ulepimy je sami!
REKLAMA
pogoda Chełmża
-0.2°C
wschód słońca: 07:22
zachód słońca: 15:41
Koronawirus
kujawsko-pomorskie
reklama

Kalendarz Wydarzeń / Koncertów / Imprez w Chełmży

kiedy
2024-12-07 17:00
miejsce
Chełmżyński Ośrodek Kultury,...
wstęp biletowany
kiedy
2025-04-04 19:00
miejsce
Cuma Klub, Chełmża, Bydgoska 7
wstęp biletowany